Guangzhou Magisch Opblaasbaar Co., Ltd

Wij zijn de hoogste opblaasbare waterspelen, de opblaasbare tent, opblaasbare sportspelen en opblaasbare adverterende leverancier. Hoog - de kwaliteit met de beste dienst is onze verplichting.

Sales & Support
Vraag een offerte aan
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Thuis

Guangzhou Magical inflatable Co.,Ltd

Certificaten
Van Goede Kwaliteit opblaasbare waterpark te koop Van Goede Kwaliteit Opblaasbare Water Ball te koop
U bent perfect als bedrijf en persoon om te spreken aan. Wij zullen hoogst uw diensten aan mensen adviseren die wat van hen kunnen nodig hebben.

—— Olivier from France

Opnieuw kijkt de ballon groot. Dank u opnieuw. Zich spoedig het verheugen op onze volgende orde met u!

—— Bill form USA

Uw producten zijn altijd zeer goed zodat verheugen wij ons op ook het zien van het.

—— Joseph from Canada

Ik ben online Chatten Nu

Guangzhou Magical inflatable Co.,Ltd

1 2 3 4
Guangzhou Magical inflatable Co.,Ltd
Kantoor

Bedrijf Details:

Type Business:Fabrikant
Grote Markt:Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken:Magisch
Aantal werknemers:30~50 mensen
Jaarlijkse omzet:US$ 5000000 - US$ 10000000
Opgericht Jaar:2010
Export pct:90% - 100%

MAGISCH is een fabriek voor opblaasbare waterspelen, opblaasbaar speelgoed, opblaasbare tenten, opblaasbare reclame en opblaasbare sportspelen zoals opblaasbaar kasteel, opblaasbare uitsmijter, etc.

 

MAGISCH gevestigd in 2010 werd en is één van de belangrijke opblaasbare productvervaardiging in China. Wij hebben meer dan 10 jaar van vervaardiging, de ervaring van R&D en marketing.

 

MAGISCH altijd met superieure technische sterkte, professionele productiepersoneelsleden en het eerste materiaal van de klassenproductie. Als grootste opblaasbare van de productproductie en uitvoer basis in China, zijn alle delen en componenten afkomstig van de wereld en de beroemde verkopers of vervaardiging, die kwaliteitsproducten de verzekeren.

 

Elke delen en componenten worden strikt getest en overeenkomstig relevante standardssuch als Ce, EN, UL en ROHS, enz. geïnspecteerd, die veiligheidsproducten en milieubescherming waarborgen. Ons machine en materiaal worden ingevoerd uit Europa.

 

Onze fabriek brengt de producten in merk opbouwende sterkte in op de markt wereldmarkten voor zowel onze agentschap of van de verdeler voordelen als uit. Onze producten worden verwacht aan cliënten in Europa, Amerika, Zuidoost-Azië, Turkije, Australië, India, Singapore en andere landen en regio's. 


Wij hebben diverse producten, zoals opblaasbaar kasteel, uitsmijter, dia, pretstad, reclame, ballons, beeldverhalen, tenten, waterpark, de grote stad van de vermaakpret en een verscheidenheid van simulatie opblaasbare modellen. Bovendien vervaardigen wij de producten vanaf de de speciale ontwerpen en eisen van de klant. 
Wij bieden modieusste inflatables aan markten met meest thebest prijs-kwaliteit verhouding voordelen aan. 

 

Wij zullen altijd gelukkig om van u zijn te horen en zullen zorgvuldig als om het even welke voorstellen waarschijnlijk beschouwen om tot zaken tussen ons te leiden.

 

Contactgegevens
Guangzhou Magical inflatable Co.,Ltd

Contactpersoon: Ms. Peggy

Tel.:86-20-22075553

Fax:86-20-81171881

Direct Stuur uw aanvraag naar ons

(0 / 3000)
Copyright © 2015 - 2020 waterinflatablepark.com. All rights reserved.